Datum

12 september 2020 9:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag moesten we voor onze eerste uitwedstrijd naar Essen.Daar aangekomen bleek alles nog gesloten te zijn dus wij,zoals het goede voetballers beaamt,ons dan maar buiten op de bank aangekleed zodat we toch een deftige opwarming konden hebben.Dit bleek dan in het begin van de wedstrijd ook de juiste keuze want we begonnen heel sterk aan de wedstrijd en konden in de eerste 5 minuten al meerdere kansen bijeen voetballen,spijtig dat het vizier bij de afwerking nog niet op scherp stond.Onder impuls van een sterk spelende Sverre op de flank konden we dan in het eerste kwartier toch 0 - 2 uitlopen.Ook onze opbouw van achteruit was al veel beter dan vorige week,er werd veel minder gelopen met de bal aan de voet en er werd bij momenten goed gecombineerd.In het tweede kwartier was het de ingevallen Jens die onze voorsprong kon uitdiepen naar 0 - 4 door 2 individuele acties.Gezien onze kansen had de score aan de rust best wel het dubbele kunnen zijn maar onze aanvallers konden onze vele kansen,in tegenstelling tot vorige week niet echt verzilveren.In de 2e helft moet ik dan ook een dikke pluim geven aan onze verdedigers die stilaan de opbouw van achteruit onder de knie aan het krijgen zijn waardoor onze andere spelers dan ook bij momenten zeer mooie aanvallen op de mat konden toveren en daar ben ik ontzettend fier op!Spijtig genoeg spelen we het in de zone van de waarheid nog steeds niet goed uit waardoor we uiteindelijk de wedstrijd MAAR met 0 - 6 konden winnen.Toch ben ik ontzettend tevreden over de vooruitgang die we boeken en gaan we de komende weken wat meer trainen op het goed uitspelen van onze kansen.Een heel dikke proficiat aan heel de ploeg!