Datum

11 september 2021 9:30

Accommodatie

Onbekend

De wedstrijd begon gelijkopgaand en ging goed over en weer in het begin.Het was de bedoeling om in tegenstelling tot vorige week nu wel de 0 te behouden achterin in de eerste 20 minuten maar wederom slaagden we daar niet in door nogmaals dom balverlies,dit gaan we echt moeten vermijden in de toekomst want op dit niveau wordt dat gewoon afgestraft.We lieten ook de nummer 10 veel te veel ruimte om het spel te verdelen en hier vonden onze jongens niet direkt een antwoord op.Wel gingen we voluit voor de gelijkmaker en na een goed uitgevoerde hoekschop kon uiteindelijk Daniel een voorzet trappen maar niemand die voor het doel infiltreerde,dit zijn echt mogelijkheden waar we veel meer mee moeten doen.Ook lijden we nog veel te veel simpel balverlies waardoor we het ons veel te moeilijk maken en te veel energie moeten stoppen op het heroveren van de bal.
In de de tweede 20 minuten werd er wat bijgestuurd hoe we centraal de 10 moesten vastzetten wat onze jongens dan ook goed uitvoerden en we namen de wedstrijd volledig in handen.Toch konden we te weinig tot echte doelkansen komen omdat onze passing nog veel te veel precisie ontbreekt en de tegenstander terugplooide en op de counter ging spelen waardoor de ruimtes voor ons op de helft van de tegenstander te klein werden.
Onze opbouw van achteruit loopt goed maar wel nog steeds veel te traag,het is daar dat we op termijn toch wel het verschil gaan moeten maken en ook onze omschakelmomenten gaan we veel beter moeten uitvoeren zowel bij B+ als bij B- ,terugspelen op de keeper en groot open zetten moet veel vlotter en sneller gebeuren.
In de allerlaatste minuut van de eerste helft dan toch heel even concentratieverlies,de 10 vrijgelaten aan de rand van de 16 meter en die twijfelde niet om de 2-0 binnen te trappen.Wat een domper en zo onverdiend!
We begonnen veel snediger aan de tweede helft en we waren nu echt de dominante ploeg,toch lieten we ons wel veel te veel aftroeven in de duels.Er werd door de scheidsrechter nogal veel toegelaten en daar moeten we leren matuur mee om te gaan,ook al was het regelmatig wel over het randje...we bleven wel aanval na aanval in elkaar steken maar het mocht echt wel niet lukken,zelfs een open kopkans van kortbij kregen we niet tegen de netten.Positief is wel dat we al voor de tweede week op rij wel genoeg gevaar en kansen afdwingen en dat zal zich de komende weken zeker wel uitbetalen.
Uiteindelijk werd het op het laatst nog 3-0 maar we hadden hier zeker meer verdiend,als we natuurlijk geen doelpunten maken wordt het wel moeilijk om een resultaat te behalen.