Word vrijwilliger! - K. Wuustwezel FC

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Word vrijwilliger!

Word vrijwilliger!

HELPENDE HANDEN GEZOCHT!
Dagelijks zijn er vrijwillgiers in de weer bij KWFC. Voor onderhoud van de velden en accommodatie, tappen in de kantine, administratieve en bestuurlijke taken, trainers en begeleiders, ....
Ze verdienen de grootst mogelijke waardering. Zonder vrijwilligers, geen voetbal bij KWFC. Daarom willen we graag deze groep versterken. Niet iedereen kan hetzelfde engagement aan de dag leggen, maar alle hulp telt.

Het kleine helpen:
Dit is eigen aan een vereniging , waar alle leden belangeloos bijdragen om het bestaan te garanderen. Zonder kan het écht niet. 
- We verwachten van onze ouders/leden dat ze de mee tappen in de kantine. Hiervoor wordt een beurtrol opgemaakt.
- We verwachten van ouders/leden dat ze rondgaan met de inkom bij jeugdwedstrijden en dameswedstrijden (uitgezonderd A ploeg en dames Nationale). Dit zijn belangrijke inkomsten voor de club! Ook hiervoor wordt een beurtrol opgemaakt.
-  We verwachten dat spelers vanaf U15 scheidsrechter zijn bij jeugdwedstrijden (U6-U13). Ook ouders mogen zich hier steeds voor aanmelden.
- We verwachten van ouders dat ze de trainers helpen: de wasbeurt, klaarzetten en opruimen van velden/accommodatie bij trainingen en wedstrijden, vervoer naar wedstrijden. 

Het grotere helpen
Maak mee het verschil - weet dat er altijd plezier wordt gemaakt en gezelligheid geen tijd kent. Waar zoeken we hulp?
- Het feestcomité: help en/of organiseer mee evenementen. Hier zouden we echt graag op inzetten want evenementen zijn broodnodig. We hebben al onze wafelslag, Sint- en mosselfeest én zouden graag ons tornooi en familiedag nieuw leven inblazen. Misschien heb jij nog wel ideeën? 
- Kleding team: Help mee de tenues in orde maken (vooral bij het begin en einde seizoen), stockverkoop, verkoop van trainingskledij.
- Ledenadministratie: ben jij administratief een kei en heb je af en toe een uurtje? Onze ledenadmisitratie is sterk geautomatiseerd, maar opvolging blijft noodzakelijk. 
- Webmaster: houd jij mee de website up-to-date?  
- Huisfotograaf: beelden zeggen meer dan woorden. Breng jij onze ploegen en spelers in beeld?
- Onze terreinverzorgers zorgen voor piekfijne velden. Bijna dagelijks zijn ze in de weer en voor het weekend trekken ze de lijnen - rechter dan recht! Ook alle kleine klusjes op en rond de accommodatie nemen ze op zich. Al dit werk volledig belangeloos. De koffie staat altijd klaar. Ook deze ploeg kan nog wel helpende handen gebruiken. 
- catering: er mag al eens iets gegeten worden, dit vraagt organisatie. Bij wedstrijden van de eerste ploegen, beloften en reserven zijn we verplicht iets te eten aan te bieden. Ben jij de smeerder die we zoeken, of bak je het af en toe eens graag bruin? 


Verenigingswerker

Deze medewerkers nemen een frequent engagement op. Voor deze taak ontvangen ze een vrijwilligersvergoeding. 
- kantinemedewerker
- Medewerker(s) schoonmaak kleedkamers en sanitair 
- wasmoeder/vader/x van de wedstrijduitrusing van onze A ploeg 


Ik help mee!
Ben jij kandidaat voor één van deze vacatures, neem snel contact via info@kwuustwezelfc.be of bel met Jan Cools 0478 37 03 88.
 

Vrijwilligers_2.jpg Grasmachine_2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!