Datum

10 oktober 2020 9:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag kregen we Nieuw Stabroek over de vloer en onder het toeziend oog van onze peters Lars en Lucas van de 1ste ploeg waren de onzen duidelijk gemotiveerd.Ze hadden hier namelijk donderdag training van gekregen en wilden zich dan ook bewijzen!Al in de eerste minuut bracht Rayan ons voor na goed druk zetten en we bleven heel goed voetbal spelen.De ruimtes werden goed gebruikt op de flanken,de opbouw van achteruit blijft week na week verbeteren en er was vandaag veel beweging zonder bal waar ik ontzettend tevreden over was.Ook de aanspeelbaarheid van onze aanvallers ging al veel vlotter en bij balverlies was het druk zetten super!Spijtig genoeg speelden we het voor het doel van de tegenstander nog niet altijd goed uit waardoor we na het eerste kwartier maar 3-0 voor stonden.De 3-0 was wel een pareltje met snelle opbouw over de linkse flank,Nelles die 2 verdedigers in de wind zette en perfect Nicola aanspeelde waarna deze laatste na een schitterende kapbeweging binnen schoot.

Het tweede kwart bleven we goed voetbal spelen en liepen uit tot 5-0 maar het hadden al veel meer doelpunten kunnen zijn.Ondertussen hadden we ook al een paar keer op de paal getrapt en enkele simpele kansen gemist voor het doel.Na de rust kregen we al snel een doelpunt tegen en we begonnen slordiger te spelen,er werd te veel gedribbeld en individueel gespeeld waardoor we maar uitliepen tot 7-1.

In het vierde kwart was iedereen terug wakker geschud en begonnen we terug veel beter te voetballen,er werd goed gecombineerd en er werd snelheid gehouden in de balbehandeling.Dit resulteerde dat het dan nog een doelpuntenkermis is geworden en we uiteindelijk de wedstrijd wonnen met 17-1.We scoorden in het laatste kwart meer doelpunten dan in de eerste 3 kwartier samen,ik denk dat dit wel voor zich spreekt dat de tegenstand vandaag voor ons te licht was en dat we de komende weken toch nog moeten gaan trainen op het afwerken en de precisie van de passing/juiste keuzes maken voor het doel.