Sportongeval - K. Wuustwezel FC

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sportongeval

Sportongeval


Ongeval?

Een voetbalongeval is nooit leuk. Voor de meeste voetbalongelukken en blessures is geen tussenkomst van de dokter vereist. Ze herstellen door rust, de thuisapotheek en “moederkeszalf”. Wij adviseren om bij twijfel over de ernst van een blessure steeds een dokter te raadplegen. Alle spelers aangesloten bij KWFC zijn verzekerd.

Een juiste administratieve afhandeling bespaart je een financiële nasleep. We helpen je graag met de papierwinkel die helaas bij een ongeluk komt kijken.

Stap1: raadpleeg een arts en laat het medisch getuigschrift invullen

Neem het medisch getuigschrift mee naar de arts die de eerste zorgen toedient. Dit kan zijn uw huisdokter, wachtdokter of spoedarts. Bij sommige spoeddiensten wordt het formulier niet ingevuld, maar kan u een attest bekomen. Vraag dit zeker.

Wanneer de dokter kinesitherapie voorschrijft, moet eerst stap 3 voltooid worden vooraleer de behandeling wordt gestart. Ook bij verlenging moet steeds toestemming van de KBVB bekomen worden.

Stap 2: Vul het ongevallenformulier van de KBVB in voor zover u dit kan.

Stap 3: bezorg binnen de 7 dagen na het ongeval deze formulieren aan onze GC, Silke Boden .

Stap 4: U ontvangt van de KBVB via de club een genezingsattest. Dit moet ingevuld worden door een dokter. Deze dokter geeft de speler de toestemming om terug te voetballen. Zo kan het verzekeringsdossier worden afgesloten.

Stap 5: U brengt de doktersbriefjes en onkosten naar uw mutualiteit. Vraag een afrekening van de terugbetaling door de mutualiteit en bezorg deze samen met eventuele andere kosten aan Sike Boden. Bezorg ook uw rekeningnummer voor terugbetaling.

Stap 6: Via de KBVB ontvangt u een terugbetaling van de gemaakte kosten.

Voor vragen of inlichtingen aarzel niet contact te nemen met onze GC Silke Boden - gc.kwuustwezelfc@gmail.com (GSM 0499 72 43 31)

 

Bij onbereikbaarheid van de contactpersoon. Mail naar jeugdkwfc@hotmail.com 


In deze categorie bevinden zich geen vragen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!