3 december 2022 15:30

Accommodatie

Complex A Brasschaat

Vandaag trokken we naar Brasschaat op zoek naar 3 punten,gezien de heenwedstrijd en de uitslagen die ze behaalden zou dit geen probleem mogen zijn maar je mag de beer nooit verkopen alvorens hij geschoten is.
Tijdens de bespreking werd eerst en vooral focus gevraagd en de opdracht meegegeven om de bal het werk te laten doen,kwaliteit aan de bal te leveren en de tegenstander er achteraan te laten lopen en om in B- de organisatie te behouden.Al bij onze eerste aanval was het dan ook direkt prijs,Camile die het veld goed breed hield werd op rechts vrijgespeeld en met een perfecte voorzet naar de 2e zone legde hij de bal precies in de voet van de vrijstaande Matteo die niet kon missen en de 0-1 stond al op het scorebord.Wow wat een start en niet veel later een snelle omschakeling in B+ waarbij Daniel goed kaatste op Camile aan de buitenkant die op identieke wijze wederom Matteo vrijspeelde op links,het was een koud kunstje voor deze laatste en 0-2 na 5 minuten spelen,de onzen waren nu echt op stoom...!Iets later een snelle 1-2 combinatie tussen Daan en Matteo en deze laatste mocht de 0-3 op het scorebord schieten en een echte hattrick (3 doelpunten in 1 helft) op zijn naam zetten.Onze verdediging stond ook als een huis en onze aanvallers bedankten daarvoor met nog 2 doelpunten in het eerste kwart.Eerst was het nu Matteo die Daniel diep stuurde die op zijn beurt wederom in goed combinatievoetbal de juiste keuze kon maken en breed aflegde voor Camile die de 0-4 tegen de netten knalde,iets later was het terug aan Camile om te scoren na nu een flankverandering van Simon en na het eerste kwart stond er al een 0-5 forfaitscore op het bord.Een perfecte generale repetitie voor onze titelwedstrijd tegen Essen,de organisatie was perfect en alles waar we op hadden gewerkt de voorbije periode (kwaliteit aan de bal,flanken goed breed houden in B+,variatie in de flankveranderingen en diepgang,spits die meer komt meevoetballen,de vrije man zoeken in de hoeken van de 16 meter en gezamelijke druk bij balverlies op de speelhelft van de tegenstander,...) zat in ons eerste kwart.In het tweede kwart had de tegenstander zich aangepast en we hadden het wat moeilijker om tot echt uitgespeelde kansen te komen,HET moment was wel weggelegd voor Jore die vanaf onze eigen speelhelft aan een rush begon waarbij hij slalomde voorbij 6(!) tegenstanders en alleen voor de keeper verscheen.Spijtig genoeg kon hij net niet koel genoeg blijven en schoot van kortbij op de voet van de keeper.0-5 was dan ook de ruststand en daar was ik niet zo tevreden mee want het was uiteindelijk wachten tot in minuut 54 (bijna een half uur voetballen zonder een doelpunt te scoren) alvorens we wederom konden scoren.Berten stuurde Matteo diep en deze kon de 0-6 scoren en enkele minuten later deed Daniel er nog een doelpunt bij op pas van Nand waardoor we met 0-7 aan het laatste kwart begonnen.Hier kwamen we nog 2 keer tot scoren,eerst kon Simon profiteren van een fout van de tegenstander en iets later was het wederom Matteo die de 0-9 eindstand bepaalde.Nu op naar volgende vrijdag om onze laatste hindernis nog te overwinnen in eigen huis..!De trainer