Datum

25 september 2022 9:30

Accommodatie

Cmp: FC Meer

Vandaag trokken we op bezoek naar onze buren uit Meer,met 0 punten en een doelpuntensaldo van -25 stonden ze laatste dus de 3 punten waren hier een must.Onze tegenstander had gekozen voor een middenblok en gaf ons tijd en ruimte om goed op te bouwen van achteruit waardoor we al in de 2e minuut voor gevaar zorgden.Een goede combinatie tussen Charles en Jules waarna deze laatste diep werd gestuurd en alleen op de keeper af mocht,hij bleef koelbloedig en schoof overhoeks al snel de 0-1 binnen.Dit is wat ik wil zien,de backs die er over komen langs de zijlijn!Onze opbouw bleven we goed verzorgen en we bleven geduldig wat resulteerde in kans na kans en het was voor mij onmogelijk om dit allemaal te noteren.In minuut 14 was het dan via een solo van Daan met een schot dat we de kloof konden uitdiepen en 3 minuten later werd Matteo goed diep gestuurd met een lange bal van Berten die aflegde naar Camile en waar deze laatste maar hoefde binnen te tikken.
Het eerste kwart sloten we dan ook af met een 0-3 voorsprong en ik was ontzettend tevreden over het dominante spel dat we brachten,toch hadden we gezien onze kansen veel meer moeten scoren.In het tweede kwart was het zaaks om hetzelfde spel te blijven leveren en de doelpunten zouden wel vanzelf volgen.Al in de eerste minuut was het Daniel die ons op 0-4 bracht en nu waren we echt vertrokken dacht iedereen,we kwamen toch wel een beetje bedrogen uit want we moesten uiteindelijk bijna een kwartier wachten op het volgende doelpunt.Dit was wel een heel knap doelpunt,via onze targetspits daniel werd Camile in de rug diep gestuurd die aflegde naar Matteo waarna deze laatste kon binnentikken.De 0-6 viel al een minuut later na een goede voorzet van Daniel waar het wederom Camile was die kon afwerken en net voor de rust dan nog een knappe 1-2 combinatie van Daniel en Matteo waarna deze laatste de 0-7 ruststand op het scorebord schoot.In de tweede helft bleef de opdracht hetzelfde,de opbouw goed verzorgen en via de flanken de ruimtes proberen te benutten en ons doelpuntensaldo nog wat op te krikken.Onze tegenstander kwam helemaal anders uit de kleedkamer,ze kwamen snel en hoog druk zetten en we hadden het er moeilijk mee.We kregen niet meer alle tijd,moesten sneller denken en handelen waardoor we te veel balverlies leden.Wanneer we dan uiteindelijk toch eens voor het doel van de tegenstander geraakten speelden we het enorm slecht uit.In minuut 46 werden we er dan na een omschakeling achteraan volledig afgelopen en uit het niets stond het 1-7.Ons spel was te slordig,er was veel te weinig beweging zonder bal en de precisie van de passing liet te wensen over.Toch kregen we ondanks dat nog enkele momenten om tot scoren te komen maar we verkwanselden onze kansen waardoor we zonder te scoren het vierde kwart ingingen.Het spel werd terug wat beter maar voorin werd er veel te veel de individuele acties gezocht waardoor al het goede van de eerste helft verdween als sneeuw voor de zon.Ook zat het niet altijd mee om eerlijk te zijn want enkele schoten van Timo,Matteo en Charles werden nog net afgeblokt binnen de 16 meter.Uiteindelijk bleef het 1-7 en kunnen we over onze tweede helft helemaal niet tevreden zijn in tegenstelling tot de eerste helft.De trainer