Datum

21 oktober 2023 13:15

Accommodatie

Kattegat

Vandaag was het begin van de terugronde en gezien we heel veel doelpunten hadden tegengekregen tot nu toe lag de focus vooral op de defensieve organisatie.Gezien de beurtrol was het aan Nils en Bern om te rusten en vermits we al niet over veel verdedigers beschikken moesten we op zoek naar alternatieven.Mats K moest dan ook nog met U17 spelen waardoor Nils toch nog werd opgetrommeld en samen met Myro het hart van onze verdediging vormde en een dikke pluim voor hun prestatie.In het eerste kwart was het een heel evenwichtige wedstrijd zonder al te veel kansen,spijtig genoeg gaven we op een kinderlijke wijze de 0-1 op een presenteerblaadje aan onze tegenstander.Toch was ons vertrouwen niet aangetast en in het tweede kwart heb ik heel veel goed werk gezien van onze centrale middenvelders waardoor we goed in de wedstrijd bleven en dat resulteerde nog in de beste kans voor ons.Nicola mocht vrij aanleggen maar zijn schot werd nog afgeweken en belandde ongelukkig op de paal.In plaats van de gelijkmaker kregen we aan de overkant in minuut 30 een koude douche met een overhoeks schot waardoor de onzen even het Noorden kwijt waren en we dan binnen 5 minuten tijd de wedstrijd helemaal uit handen gaven.Eerst gingen we niet stevig genoeg in duel na onnodig balverlies en nog geen 2 minuten later speelden we achterin domweg in de voeten van de tegenstander waardoor we de rust ingingen met 0-4.Dit was echt wel zonde want we zaten zo goed in de wedstrijd!Maar goed we weten dat er nog veel werk aan de winkel is want er zijn enkele jongens die te kort komen waardoor onze dragende spelers veel te veel energie moeten steken om dit op te lossen.Gelukkig maken ze wel nog wat goed met hun inzet en ik had dan tijdens de rust ook gevraagd om de stand te vergeten en terug uit te gaan van 0-0.Op onze tweede helft ben ik ontzettend trots op onze jongens want we hielden nu wel goed stand en konden zelfs de eer nog redden rond minuut 70.Op een vrije trap van Myro kon Tigo profiteren en binnentikken waardoor we de tweede helft konden winnen met 1-0 en de laatste 10 minuten volledig voor ons waren.Trek deze lijn door volgende week op Loenhout!De trainer