Datum

9 september 2023 9:30

Accommodatie

Kattegat

Vandaag kregen we onze buren uit Loenhout op bezoek,voor de beker van Wezel hadden we nog zwaar verloren en we waren vandaag dan ook uit op revanche.We hadden in de week hard getraind op de defensieve organisatie en dat loonde,we gaven in het eerste kwart amper iets weg en hadden het meeste balbezit.Ook wonnen we de meeste duels maar de laatste pas onbrak steeds om tot goed uitgespeelde kansen en doelpunten te geraken.In het begin van het tweede kwart kwamen we dan toch verdiend op een 1-0 voorsprong door een afstandschot van Brent.We bleven ook hierna de betere ploeg en onder impuls van een sterk spelende Filip gingen we verder op zoek naar doelpunten om onze voorsprong uit te diepen.Uiteindelijk was het Sepp die op een assist van Nicola kort voor rust de verdiende 2-0 op het bord wist te zetten,dit was dan ook de ruststand.Ook in het begin van de tweede helft waren het wederom de onzen die voor het eerste gevaar konden zorgen en op een lange bal van Mats K was het Filip die droog de 3-0 op het bord schoot.Hierna verwaterde ons spel en moesten we het balbezit laten aan Loenhout maar echt grote kansen kregen we niet tegen dankzij sterk verdedigend werk.Vooral een pluim aan Mats B die tegen een enorm snelle speler stond maar hem toch goed uit de wedstrijd kon houden door goed positiespel.In het laatste kwart deed ook onze keepster haar duit in het zakje met 2 knappe reddingen waardoor de 3-0 op het bord bleef staan en onze eerste clean sheet van het seizoen een feit was.Ook het meevoetballen deed ze heel goed doorheen de wedstrijd en dat is ook iets waar we in de toekomst zeker werk van moeten blijven maken.Proficiat aan heel de ploeg voor deze prestatie!De trainer