Datum

14 oktober 2023 12:30

Accommodatie

Kattegat

Vandaag kregen we Wildert over de vloer,we stonden gedeeld voorlaatste en het was dan ook een 6 puntenwedstrijd.In het eerste kwart was het redelijk gelijkopgaand zonder echte kansen en enkel Filip kwam tot een schotkans maar zonder succes.In het begin van het tweede kwart zorgden wij wel voor het eerste gevaar,een goed opgezette aanval via Bern,Filip en Nelles werd nog in hoekschop verwerkt maar leverde niets op.Aan de overkant leden we onnodig balverlies en kwamen we onverdiend 0-1 achter maar de onzen reageerden direkt.Eerst was er een goede aanval via Filip,Mats K en Nicola waarbij deze laatste probeerde met een schot en iets later Myro maar ook zijn schot was te zwak waardoor we de rust ingingen met een 0-1 achterstand.Het was een heel fysieke ploeg en ze speelden bijna alleen maar met lange ballen,er kwam dan nog eens bij dat ze dikwijls op het randje van het sportieve speelden waardoor sommigen zich toch wel wat lieten intimideren en te weinig meededen.Er werd tijdens de rust gezegd dat we moesten voetballen,de bal het werk laten doen en de kansen zouden vanzelf volgen.We namen in de tweede helft dan ook de wedstrijd in handen en al binnen 2 minuten stonden de bordjes gelijk.Mats K stuurde een gemeten voorzet naar Nicola aan de tweede paal die perfect controleerde en binnenschoot.Spijtig genoeg gaven we het in 5 minuten nu uit handen,eerst werd er een zoveelste lange bal gemist waarna we de rugdekking niet goed verzorgden en een aanvaller van de tegenpartij helemaal alleen voor de keeper de 1-2 kon binnenschieten en kort daarop gingen we wederom in de fout waardoor we met 2 doelpunten achterstand het laatste kwart ingingen.Toch bleven de onzen er in geloven,eerst was er een diepe bal op Filip die naast schoot en kort daarop probeerde Nicola het ook met een schot maar deze werd nog vanonder de deklat weggetikt door de keeper.Iets later was het dan toch prijs,Nicola legde goed af op Filip die de aansluitingstreffer binnenschoot maar verder dan dat kwamen we niet meer waardoor we de wedstrijd afsloten met een 2-3 verlies.Om eerlijk te zijn wel onverdiend want ze speelden alleen maar met lange ballen en heel veel fysieke duels terwijl wij voetballend veel beter waren maar ja je moet meer scoren dan je tegenstander om te kunnen winnen.Ook maken we verdedigend nog net iets te veel fouten waardoor we het onszelf moeilijk maken en er zijn spelers die te veel afwezig zijn tijdens de wedstrijd waardoor sommigen voor 2 moeten werken.De trainer