Datum

30 september 2023 12:30

Accommodatie

Westmalle

Voor de wedstrijd van vandaag stonden we op 4 punten van deze tegenstander dus we konden hier een goede zaak doen.Wel moesten we een groot deel van onze centrale middenvelders missen waardoor ik enkele spelers uit hun comfortzone moest halen.Ik had er dan ook voor gekozen om dezelfde tactiek te hanteren zoals vorige week tegen de leider en de focus te leggen op een defensieve organisatie.In het eerste kwart hielden we nog redelijk goed stand maar waren toch wel een paar keer goed weggekomen,spijtig genoeg kwamen we dan ook nog ongelukkig 1-0 achter waardoor we in het tweede kwart ons spel moesten gaan aanpassen.Dit keerde spijtig genoeg tegen ons en voor we het wisten stonden we 5-0 achter bij de rust door toch wel wederom minstens 2 individuele fouten.Ook onze aanvallende spelers konden geen bal raken of bijhouden en het was pompen en verzuipen.Gezien niet alle spelers beschikken over de basis van voetbal en onze tegenstanders bijna allemaal fysiek sterker waren werden we gewoonweg overpowered.Als de tegenstander beter is dan heb ik daar geen probleem mee maar als niet iedereen meewerkt en sommigen er gewoon op staan zien dan krijg je dit scenario en zijn het steeds dezelfden die gaten moeten dichtlopen en verdedigen.Ik kan het niet voldoende aangeven,voetbal is een teamsport waarbij iedereen moet samenwerken zowel in verdediging als in aanval.Als je dan ook wat kwaliteit aan de bal brengt en deze in de ploeg kan houden kunnen we in de eerste plaats al geen doelpunten tegen krijgen en hebben we minstens de kans om proberen aan te vallen.Na de rust werd er wel door iedereen meegewerkt in B- waardoor we de schade tot 6-0 konden beperken met dan spijtig genoeg ook nog eens een rommeldoelpunt.Het laatste kwart werd het uiteindelijk nog een afstraffing en kon Jules een paar minuten voor tijd met een afstandschot ons toch nog op het bord schieten waardoor we de wedstrijd afsloten met een 10-1 verlies.Er is veel werk aan de winkel de komende maanden...De trainer