Datum

6 april 2024 12:00

Accommodatie

Kattegat

Vandaag kregen we Mariaburg op bezoek,in de heenwedstrijd hadden we daar nog een zware pandoering gehad en dat wilden we kost wat kost vandaag vermijden.De focus lag dan ook vooral op de verdedigende organisatie en te proberen om in de omschakeling gebruik te maken van de ruimte.Onze start was verschroeiend en al in minuut 1 kregen we Filip vrijgespeeld in de 16 meter alleen voor de keeper maar zijn schot mistte precisie,dit zijn momenten die we tegen evenwaardige tegenstanders veel meer moeten gaan benutten.Naargelang de wedstrijd vorderde ging het spel goed over en weer zonder nog echt uitgespeelde kansen aan beide kanten,wel zat onze organisatie heel goed alleen handelden we niet snel genoeg in de omschakelmomenten waardoor we dan ook de rust ingingen met een 0-0 tussenstand.Mariaburg kwam veel scherper uit de kleedkamer en al snel gingen we in de fout,een slechte terugspeelbal zorgde ervoor dat we uit de organisatie stonden en tot overmaat van ramp lag Brent al iets te snel tegen de grond waardoor hij de bal niet goed genoeg kon afstoppen bij een overhoeks schot en deze via een bots tegen zijn hand in doel verdween.Even waren we de controle kwijt en binnen een paar minuten tijd kregen we dan ook nog eens 0-2 tegen.Om eerlijk te zijn deden we goed mee en was de inzet voortreffelijk alleen aanvallend kwamen we vandaag te kort waardoor we deze wedstrijd met 0-2 verloren,wel hebben we vandaag bewezen dat we meekunnen tegen de betere ploegen uit onze reeks en hopelijk kan deze lijn de komende weken doorgetrokken worden.De trainer